verkoopmakelaar foto van een sleutel in een slot.

Het inschakelen van een verkoopmakelaar kan erg voordelig voor u uitpakken. Een verkoop makelaar helpt u van A tot Z bij het verkopen van uw woning. Een makelaar heeft daarnaast veel ervaring en kent de omgeving waarin u uw woning verkoopt goed.

Onderstaand hebben we alle voordelen van een verkoopmakelaar voor u op een rij gezet.

1 ) Een verkoopmakelaar zorgt voor een goede presentatie. Met een verkoopmakelaar weet u zeker dat uw woning optimaal gepresenteerd wordt. Een verkoopmakelaar heeft kennis van de huidige woning markt en speelt hier bij het promoten van uw woning slim op in.

2 ) Een verkoopmakelaar zorgt voor de hoogste verkoopprijs. Een verkoopmakelaar zorgt er altijd voor dat uw woning voor de hoogst mogelijke prijs wordt verkocht. Daarnaast weet de makelaar door de kennis uit de omgeving wat de juiste vraagprijs is voor uw woning. Daarmee voorkomt u gelijk dat uw woning te laag of te hoog wordt aangeboden.

3 ) Een verkoop makelaar heeft een breed netwerk. Met een verkoopmakelaar huur je niet enkel een specialist in. Maar ook het uitgebreide netwerk van de makelaar. De kans is groot dat de makelaar al een potentiële koper in gedachten heeft vanuit zijn of haar netwerk. Hij kan de woning voorleggen bij collage makelaars of een lijst gebruiken van geïnteresseerde welke over de loop van de jaren is opgebouwd.

4 ) Een verkoop makelaar heeft contacten met aankoopmakelaars. Veel kopers maken gebruik van een aankoopmakelaar bij het kopen van een woning. Een makelaar uit de omgeving kent al deze aankoopmakelaars en heeft hier vaak een goede relatie mee. Dit helpt u als verkoper tijdens de onderhandelingen en zorgt voor een snelle en soepele manier van contact.\

5 ) Met een verkoopmakelaar zit u altijd goed. Met een aankoopmakelaar vertrouwd u op een expert met jaren ervaring. De makelaar is altijd getoetst op moet jaarlijks op cursus om zijn of haar kennis op pijl te houden. Hierdoor weet u zeker dat uw woning wordt verkocht door een expert en u later niet voor verassingen komt te staan.

Meer weten of verkoop makelaars of wilt u uw woning verkopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.