verkoop makelaar, foto van sleutels

Wanneer je een woning gaat verkopen is het verstandig hiervoor een makelaar in de arm te nemen. Het is namelijk niet niets om je woning te verkopen! Daar komt veel bij kijken, van presentatie tot onderhandelingen en van de juiste prijs tot een koopakte. Wij geven je enkele voordelen van een verkoop makelaar op ’n rij!

1) Een verkoop makelaar heeft alle kennis in huis.

Bij het verkopen van een woning komt veel kijken. Zo is het natuurlijk belangrijk dat je woning goed en duidelijk gepresenteerd wordt met daarbij de juiste vraagprijs. Een makelaar zorgt hiervoor. Door de jaren lange kennis weet een makelaar als geen ander wat de juiste waarde is van je woning. Daarnaast heeft een makelaar goede ervaring met het zo optimaal mogelijk presenteren van woningen.

2) Een makelaar heeft een breed netwerk.

Grote kans dat de ideale koper van jouw woning al in het uitgebreide netwerk van een makelaar zit! Een makelaar heeft voor vrijwel iedere woning wel een beeld van de ideale koper en daarbij vaak ook geïnteresseerde voor jouw woning! Zeker in deze tijd komt het vaak voor dat er al een geschikte koper voor je woning is gevonden alvorens hij online is gegaan!

3) Een verkoop makelaar neemt je alles uit handen!

In drukke tijden is het verkopen van je woning misschien niet iets wat op je ‘bucket-list‘ staat. Mede daarom is het maar erg fijn(!) als er iemand is die alles voor je regelt. De makelaar verzorgt het contact, de bezichtigingen, onderhandelingen en het papier werk. Jij hoeft enkel een bot te accepteren of afwijzen, en aan het eind een handtekening zetten op de koop overeenkomst.