open huizen dag

Op zaterdag 28 maart is het weer zover. De open huizen dag! Een mooie datum om de verkoop van uw woning te promoten.

Op de openhuizen dag stellen woning verkopers hun woning open voor publiek waarbij men zonder afspraak de woning kan bezichtigen.

Veel woningen welke te koop staan maken gebruik van deze openhuizen dagen. Het geeft namelijk de mogelijkheid om veel geïnteresseerde voor uw woning te werven op één dag.

De voordelen van meedoen aan de open huizen dag.

1) U kunt uw woning aan veel potentiële kopers laten zien op één dag.

2) Uw woning wordt breed geadverteerd en de kans om uw woning te verkopen wordt groter.

3) De makelaar kan op deze manier uw woning sneller verkopen en kan op deze wijze uw woning aan meer mensen in een kortere tijd laten zien.

4) U heeft zelf 1 dag waarop uw woning veel bekeken wordt wat diverse afspraken kan schelen in de loop van de verkoop periode.

Open-huizen-dag in 2020

Op zaterdag 28 maart is de eerst volgende open huizen dag. Veel makelaars doen mee aan deze dagen. Vraag altijd u makelaar mocht u niet zeker zijn of dit tot de opties behoord. In veel van de gevallen echter zal de makelaar contact met u opnemen met de vraag of u wilt mee doen. Ook kan het voorkomen dat de makelaar adviseert niet mee te doen aan de openhuizen dag gezien hij al met potentiële kopers in gesprek is. Zodanig kan het soms voorkomen dat het niet verstandig is deel te nemen aan de openhuizen dag.